Thema avond met Paul van Schendel

Op dinsdag 25 oktober a.s. organiseert het Duurzaamheidscentrum, met hulp van de gemeente Hellendoorn een thema-avond in Het Centrum, Constantijnstraat, Nijverdal.
De toegang is gratis en de avond begint om 19.30 uur.

Belangrijkste spreker is Paul van Schendel, voormalig directeur van Philips Almelo. In Nijverdal geen onbekende, hij heeft hier gewoond. Paul van Schendel heeft zich de afgelopen jaren bezig gehouden met het verduurzamen van zijn eigen woning en geeft in zijn presentatie een indruk van zijn reis.

Hij heeft zich in eerste instantie uitvoerig verdiept in de werking en de mogelijkheden van de verschillende mogelijkheden en types warmtepompen en heeft die kennis vertaald naar zijn eigen woning. Vervolgens heeft hij een aantal keuzes gemaakt en is tot uitvoering overgegaan. Hij doet verslag van de realisatie en de resultaten van zijn systeem en hij trekt een aantal conclusies.

Aan het begin van de avond zal Frans Brughuis namens het Duurzaamheidscentrum een korte presentatie geven van de activiteiten van het centrum. Aansluitend aan de presentatie van Paul van Schendel is er ruimschoots de gelegenheid om vragen aan hem te stellen en zijn er ook deskundigen aanwezig om praktische en technische vragen van aanwezigen te beantwoorden.
Ook is er informatie aanwezig over de verschillende subsidiemogelijkheden vanuit het Rijk.


Meer informatie is op te vragen bij Wilma Paalman-Vloedgraven, tel. 06-10036869, email:
platformduurzaamhellendoorn@gmail.com.

 

[av_image src=’https://www.duurzaamhellendoorn.nl/wp-content/uploads/2022/10/Thema-avond-Paul-van-Schendel.jpg’ attachment=’7189′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-afvs3′ admin_preview_bg=”][/av_image]

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest