Marten Westra ontvangt Reizende Duurzaam Compliment

Dinsdagmiddag 2 september 2019 werd Marten Westra tijdens een vergadering verrast met het Reizende Duurzame Compliment van Hellendoorn.

Wim Feddes, penningmeester IVN Hellendoorn-Nijverdal overhandigde het kunstwerk.
Marten was in de veronderstelling dat hij in het Bezoekerscentrum aanwezig was voor een vergadering over de Heideslak waar hij als vrijwilliger voor werkzaam is.
Maar in overleg met het bestuur van het Platform Duurzaam Hellendoorn had Wim Feddes dit moment uitgekozen om het Duurzame Compliment te overhandigen. Dit omdat een eerder gepland
moment niet door kon gaan. Bij de overhandiging waren ook zijn vrouw en zoon aanwezig, die door Wim Feddes in het complot waren betrokken.


IVN Hellendoorn-Nijverdal ontving het Duurzame Compliment eerder van de Jan Barbierschool.
Het bestuur van IVN was het vrij snel eens dat Marten Westra dit compliment ten volle verdiend.
Met name voor zijn werkzaamheden als vrijwillig coördinator van twee werkgroepen die voor Landschap Overijssel werkzaamheden uitvoeren aan de Regge tussen Nijverdal en Hancate.
Marten doet dit al 10 jaar met grote inzet, bescheidenheid en zorgt voor een goede sfeer.
Hij inventariseert met de boswachter welke werkzaamheden worden uitgevoerd, regelt de vrijwilligers, het gereedschap, de koffie, de uitleg en helpt dan zelf net zo actief mee met de klus.
Op dit moment coördineert hij bijvoorbeeld de werkzaamheden voor het zichtbaar maken van Huize Eversberg op het gelijknamige landgoed, sinds een paar jaar in eigendom bij het Landschap.


De foto’s zijn gemaakt door Foto HePa.
Wim Feddes in zwart shirt, Marten Westra in geblokt overhemd.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest