Marjan Minnesma – Opschieten en Opschalen

Marjan Minnesma is als directeur van Urgenda landelijk bekend geworden door de gewonnen rechtszaak tegen de Nederlandse staat.
Op maandag 5 oktober geeft ze in het ZINiN-theater twee keer een presentatie met aansluitend discussie haar visie op een snelle overstap naar een duurzame samenleving in 2030, zoals ze zelf zegt: “Het kan wel (en ook betaalbaar!)”.

Ben je

  • geïnteresseerd in duurzaamheid
  • benieuwd hoe we samen kunnen werken aan een duurzame samenleving
  • uiterst sceptisch over het klimaatakkoord en de opgenomen doelstellingen
  • tegen of voor windenergie en zonneparken
  • belangstellend, maar afwachtend
  • nieuwsgierig

 

In alle gevallen ben je van harte welkom om de presentatie bij te wonen en deel te nemen aan de discussie.

Urgenda is de landelijke organisatie voor duurzaamheid en innovatie die Nederland sneller duurzaam wil maken. Aan de hand van een concreet actieplan (Rapport 2030) realiseert Urgenda projecten op het gebied van duurzame bouw, mobiliteit, energie en circulaire economie, samen met bedrijven, overheden, maatschappelijke organisaties en particulieren.

N.B.: Deze avond wordt georganiseerd door Stichting Platform Duurzaam Hellendoorn, in samenwerking met de gemeente Hellendoorn. In het kader van de week van de duurzaamheid.

 

Reserveer hier gratis uw kaarten:

 

[av_button label=’Sessie 1 Zinin 19.30 uur’ link=’manually,https://www.zinin.com/voorstelling/marjan-minnesma-opschieten-en-opschalen/’ link_target=’_blank’ size=’large’ position=’center’ label_display=” icon_select=’yes’ icon=’ue881′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-4056ws’ admin_preview_bg=”]

 

[av_button label=’Sessie 2 Zinin 21.00 uur ‘ link=’manually,https://www.zinin.com/voorstelling/platform-duurzaamheid-hellendoorn/2020-10-05-2100/’ link_target=’_blank’ size=’large’ position=’center’ label_display=” icon_select=’yes’ icon=’ue881′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-2aj98c’ admin_preview_bg=”]

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest